Cautare

29359 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (8.38 secunde)
eBay, cel mai mare website de licitatii din lume, a facut publice detaliile unei campanii demarate cu luni de zile în urma împotriva tentativelor de fraude on line originare din România, iar rezultatele au aratat ca românii sunt fruntasi, informeaza cotidianul on line Business Standard.Matt Henley, membru al Departamentului de Investigare a Fraudelor din cadrul eBay, a concluzionat ca „un procent urias din tentativele de frauda si fraude provin din România“.
Google a încetat sa îsi faca public numarul de website-uri pe care le scaneaza în urma cu trei ani, când sustinea o cifra de 8,2 miliarde de pagini de internet. ... Cuil însa vrea sa se claseze peste Google prin metoda sa de a identifica si afisa rezultate pertinente.
COD ROSU pentru toate PC-urile cu sistem de operare Windows din intreaga lume Un nou atac cibernetic, descoperit pe website-urile chinezesti, are drept tinta calculatoarele cu sistem de operare Windows si singurul mod de a preveni o infectare a acestora este descarcarea celui mai recent "update" de securitate.
Google a pregatit un Doodle prin care utilizatorii pot obtine dulciuri virtuale lovind intr-o "pinata" mexicana in forma de stea. ... De atunci, Google a devenit cel mai vizitat website din lume, iar fondatorii au devenit multimiliardari.
Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casa, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul isi asuma responsabilitati economice, sociale si de mediu si garanteaza pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor sai.
Programul pilot al campaniei se va desfasura incepand cu luna mai si va cuprinde actiuni de informare directa ce vizeaza angajati si vizitatori din cladiri de birouri, din zone de business, precum si interactiune in mediul online prin website-ul companiei, www.haila1lamasa.ro si pagina de Facebook dedicata, und epublicul se poate informa si poate participa la concursuri speciale.
Roche Romania a lansat recent, la Hotel Novotel din Bucuresti, platforma educationala www.canceruldesan.ro, primul website ce contine exclusiv informatii detaliate despre cancerul de san.
Roche Romania a lansat recent, la Hotel Novotel din Bucuresti, platforma educationala www.canceruldesan.ro, primul website ce contine exclusiv informatii detaliate despre cancerul de san.
Ultima sedinta la nivel central a social-democratilor a pus pe tapet ordinea de zi a urmatoarelor sedinte ale partidului. ... Consiliul National al PSD va avea loc pe 3 noiembrie, urmind ca pe 18 noiembrie tinerii social-democrati sa-si aleaga noua conducere.
Dupa intalnirea de ieri, in timp ce social-democratii si-au vazut, relaxati, de treaba, pedelistii n-au ratat ocazia de a se vedea si separat, pentru a li se explica - celor nemultumiti ca nu au ajuns in functii de conducere ale institutiilor - cele discutate.
Ministrul Oprea are planuri mari cu viitoarea uniune de centru-stanga Liderii UNPR au lansat Platforma de centru-stanga, baza doctrinara pentru Uniunea Social Progresista, al carei "botez" e preconizat pentru sfarsitul lunii decembrie.
Pe de alta parte, Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) a raportat pentru primele zece luni ale anului o majorare a capitalului social subscris la firmele straine cu 46% fata de aceeasi perioada a anului trecut, valoarea indicatorului ajungand la 1,9 miliarde de euro.
Dinel Staicu vrea sa arunce pe piata peste 23 de milioane de euro din banii SIF pentru a rascumpara de pe bursa 10% din capitalul social al societatii.
Ce-i aduce impreuna pe cei doi revolutionari fruntasi este un nou proiect al lui Roman, denumit Polul Social, care ar urma sa reuneasca toate fortele de stanga, inclusiv sindicale, intr-o structura federativa, ca alternativa la actuala Putere de dreapta.
Dupa ce PSD a reusit la sfarsitul sesiunii parlamentare trecute sa impuna Legea privind majorarea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2008 si dupa ce insusi presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu reprezentanti ai pensionarilor, social-democratii revin la tema pensiilor si cer devansarea majorarii acestora cu trei luni.
PSD propune ca reducerea cheltuielilor publice sa se faca in urma unor analize cost beneficiu bine fundamentate, iar pe de alta parte cresterea veniturilor bugetare sa se realizeze prin majorarea diferentiata a fiscalitatii, imbunatatirea colectarii si reducerea evaziunii fiscale, astfel incat efectele negative asupra mediului de afaceri sa fie minime.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: ... • Votul prin corespondenta.
Asociatia Pro-Democratia (APD), Agentia de Monitorizare a Presei si Centrul de Resurse pentru Participare au anuntat lansarea website-ului www.bunaguvernare.eu, care ar trebui sa reprezinte o sursa de informare si o oportunitate de implicare in stimularea bunei guvernari la nivel local pentru administratia publica, organizatii neguvernamentale si cetateni.
Garda Revolutionara iraniana, o unitate militara de elita, a amenintat intr-o declaratie publicata pe website-ul sau ca va interveni, inabusind eventualele noi proteste, declansate de rezultatele alegerilor prezidentiale din data de 12 Iunie.
Aceste informatii sunt incluse in contractele de munca, in materialele informative publicate pe website-urile operatorilor britanici in agricultura si aduse la cunostinta lucratorilor cu ocazia procedurilor de recrutare din tarile de origine, respectiv Romania.
google-analytics.com